Ankers

Anker kopen voor uw boot of zeilboot? Geslaagd!

Een anker is een belangrijk onderdeel van uw boot of zeilboot. Voor uw eigen veiligheid en die van uw opvarenden, is het uiterst belangrijk dat het anker een grote houdkracht heeft en daarbij ook tegen een stootje kan. Zeker als u regelmatig op zee of open waters vaart, moet een anker bestand zijn tegen ruwe omstandigheden, mocht u de boot ergens willen vastleggen waar aanmeren niet mogelijk is. Bij Bootonderdelenwinkel kunt u ankers kopen van de allerbeste kwaliteit.

Ankerketting en toebehoren

Ankers zijn belangrijke zeilbootaccessoires die in allerlei gewichten, vormen en materialen bestaan. Bij de ankers heeft u weer allerlei toebehoren nodig zoals een ankerketting. In de webshop vindt u een ruime collectie ankerkettingen en toebehoren van echte kwaliteitsmerken. Bijvoorbeeld:

  • Ankerkettingen met korte schalm
  • Gekalibreerde ankerkettingen
  • Ankerkettingen met verbindingsschalm

Tip: koop een ankerketting kan nooit te kort. Hoe meer lijn en gewicht er uitstaat, hoe beter het anker zich vastlegt. Een langere lijn heeft meer rek, waardoor schommelingen van de boot beter worden opgevangen en het anker dus minder houdkracht nodig heeft om het op zijn plek te houden.

Anker direct online bestellen

Anker kopen? In de webshop met bootonderdelen vindt u een zee aan ankers van verschillende gerenommeerde merken in de watersportwereld. Bekijk de uitgebreide collectie en kies het anker, het ankerketting of de andere toebehoren die het best passen bij uw vaartuig en voorkeuren. Meer weten? Neem voor advies en informatie contact op met Bootonderdelenwinkel.