Tuigage

Tuigage boot: staaldraad en toebehoren

Staaldraad: geen enkele boot kan zonder. Bij Bootonderdelenwinkel vindt u alle staaldraad en toebehoren die u nodig heeft, in verschillende soorten, lengtes en diktes. En natuurlijk ook voor allerlei toepassingen. Bijvoorbeeld staaldraad om mee te hijsen, om uw spullen mee vast te leggen of om uw (zeil)boot mee aan te meren. Altijd van staalharde en duurzame kwaliteit, zodat u er lange tijd op kunt vertrouwen.

Wantspanners en toebehoren voor uw boot

Met een wantspanner wordt het stag van een want op de juiste spanning gebracht . Voor gebruik van uw staaldraad en toebehoren kunt u dus niet zonder. In de ruime collectie van Bootonderdelenwinkel.nl vindt u kwalitatieve en veilige exemplaren waarmee u schuren van uw zeilgerij (en eventuele verwondingen tijdens gebruik) voorkomt. Bekijk alle wantspanners en toebehoren voor uw boot en bestel ze direct online.

Terminals en toebehoren voor uw boot

Bij uw tuigage zoals staaldraad en wantspanners, heeft u vaak nog meer toebehoren nodig. Denk aan terminals – een “eindfitting” – om staaldraad mee te bevestigen. In de webshop van Bootonderdelenwinkel kunt u dag en nacht terecht voor alle accessoires en toebehoren die u nodig heeft. Passend bij uw boot en uw materiaal.

  • Tuigage
  • Staaldraad
  • Staalkabels
  • Terminals
  • Overige accessoires en toebehoren

Wilt u meer weten of advies inwinnen? Neem dan contact op. Of bestel uw tuigage direct online.